SA-I CUNOASTEM PE ILINCA SI ALEX FLOREA

Nu este niciun secret faptul că Ilinca și Alex Florea ne vor reprezenta țara la ediția Eurovision 2017 cu piesa „Yodel it!”, o piesă total neobișnuită pentru acest concurs, dar care devine din ce în ce mai apreciată în plan internațional.

Sunt, însă, câteva lucruri pe care probabil nu le știți despre cei doi artiști care ne vor reprezenta curând pe scena de la Kiev. Într-un interviu acordat pentru EuroVisionary, Alex Florea spune cum regina Elisabeta este „Cea mai tare” și că s-ar întâlni cu ea, mai degrabă, decât cu Donald Trump. Totodată, cântărețul din duo-ul Ilinca și Alex relatează tot pentru  EuroVisionary cum i-ar plăcea mai mult să câștige un Grammy decât un Premiu Nobel.
Ilinca se arată și ea destul de fascinată de întrebările reporterului, astfel că răspunzând la una dintre întrebări, ea detaliază cum iubește să înnoate și, de asemenea, că îi plac rechinii. Totodată, se declară o fire căreia nu îi este frică să-și asume riscuri, spunând că între cele două căi, aceea de a merge pe un drum sigur sau pe unul cu riscuri, cel din urmă este cel pe care l-ar alege.

Mai multe despre Ilinca și Alex găsiți în videoclipul următor:

Despre Ilinca s-a auzit prima dată după ce a participat la Vocea României în echipa Loredanei. Ea a reușit să întoarcă trei dintre cele patru scaune ale juraților cu piesa „Cowboy Sweetheart”. 

Alex Florea a devenit cunoscut tot în urma unui concurs de talente, în cazul lui fiind vorba de X Factor, unde a reușit să impresioneze jurații cu vocea sa.

La Eurovision au ajuns în urma câștigării Selecției Naționale, trecând de semifinală cu maximul de puncte din partea juraților, iar de finală tot cu maximul de puncte, dar din partea publicului.

 

Sursa: EuroVisionary

Autor: Alex Iovan

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s