Bulgaria: Sacha Jean-Baptiste se va ocupa de show-ul lui Kristian Kostov

Sacha este persoana care, în ultimii ani, s-a ocupat de show-urile cele mai bine văzute la Eurovision.
După cum relatează wiwibloggs, vineri, BNT, televiziunea publică din Bulgaria, a confirmat că Sacha Jean-Baptiste este persoana care se va asigura că totul merge conform planului în ceea ce privește prestația lui Kristian Kostov, reprezentantul Bulgariei la Eurovision 2017.

Kristian Kostov nu este, însă, singurul artist de a cărui scenă se va ocupa Sacha. Conform wiwibloggs, aceasta este responsabilă și de cum vor arăta scenele lui Artsvik (Armenia 2017) și Tamara Gachechiladze (Georgia 2017), punându-se astfel într-o „competiție” foarte aspră cu ea însăși, cum Kristian Kostov rămâne încă al doilea favorit la trofeul din acest an.

În trecut, Sacha s-a ocupat de scenele unor artiști precum Nina Sublatti (Georgia 2015), Nika Kocharov & The Young Georgian (Georgia 2016), Iveta Mukuchyan (Armenia 2016), despre al cărei show se poate spune că este unul dintre cele mai surprinzătoare, însumând un număr de 66 de camere care au filmat-o, dar și de scena celor de la Minus One (Cipru 2016).

Experiența ei nu se limitează, însă, la Eurovision. Ea a lucrat și cu artiști precum Zara Larsson, Eric Saade sau Alcazar și s-a ocupat de înfățișarea scenelor X Factor SuediaSwedish Idol și festivalul de muzică „Sommarkrysset”, care rămâne unul dintre cele mai populare evenimente din Suedia.

Așadar, se pare că în acest an Bulgaria nu vrea să dezamăgească și continuă „lupta” pentru marele trofeu pe care a început-o anul trecut, în 2016, aducând-o pe scenă pe Poli Genova cu care s-au clasat pe podium, obținând locul 5 cu 220 de puncte.

Va reuși Kristian Kostov să o detroneze pe Poli și să obțină un loc mai bun pentru Bulgaria în acest an?

Surse: wiwibloggs

Autor: Alex Iovan

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s