Top 10 favoriți la trofeul Eurovision 2017

Eurovision Song Contest 2017 se apropie cu pași repezi, rămânând mai puțin de două săptămâni până la prima semifinală din 9 Mai. Pe măsură ce apar imagini de la repetiții și noi detalii despre show ies la lumină, rândurile încep să se strângă. În următoarele rânduri ne vom focusa atenția pe primele 10 țări care au șanse la câștigarea celei mai mari competiții muzicale din lume.

  1. Franța. Carisma Almei și piesa contemporană o plasează pe locul 10 momentan. Mulți fani însă sunt de părere că ar putea câștiga cu un show pe măsura piesei. Varianta live a fost îmbunătățită de la lună la lună, iar revamp-ul a adăugat dramatism și intensitate piesei.
  2. România. Încă de la câștigarea Selecției Naționale, Yodel it! a făcut furori în lumea Eurovision-ului. Fie că au fost apreciați sau criticați, Ilinca & Alex Florea au fost pe buzele tuturor. Mixul îndrăzneț și inedit dintre yodeling și rap au surprins plăcut casele de pariuri, care îi plasează pe locul 9 la câștigarea trofeului în Kiev.
  3. Azerbaijan. Piesa lui Dihaj este o gură de aer proaspăt și modern în multitudinea de balade pe care le vom asculta pe scena din Ucraina. Stilul inconfundabil al artistei se îmbină perfect cu mesajul piesei, plasând-o pe Dihaj printre favoriții timpurii ai fanilor și transformând-o într-un adversar de temut pentru ceilalți concurenți.
  4. Armenia. O altă piesă pentru care nu există cale de mijloc: fie îți place, fie nu. Stilul experimental și prezența scenică a lui Arstvik alcătuiesc un dark horse veritabil. Ordinea din semifinală o plasează ca fiind un qualifier cert, iar Armenia rămâne pe locul 7 momentan la casele de pariuri.
  5. Australia. După rezultatele din ultimii 2 ani, nu este o surpriză faptul că Australia este pe locul 6 în topul favoriților. Vocea lui Isaiah va străluci live, iar piesa în sine este material de Eurovision. Cu toate acestea, multă lume estimează cel mai prost rezultat al Australiei de la intrarea în competiție în 2015.
  6. Belgia. Când toată lumea aștepta o baladă din partea Belgiei, apare City Lights care se instalează confortabil și ocupă o poziție înaltă de potențial câștigător. Piesa este o surpriză plăcută, cu un sound modern și hipnotizant, iar cu un show bine pus la punct, Blanche poate intra în top 3 foarte ușor.
  7. Portugalia. Un alt concurent care a urcat încet, dar sigur în preferințele fanilor Eurovision. Intensitatea și emoția transmisă de Salvador în prestația live a piesei dar și revenirea în competiție a Portugaliei într-un moment prielnic fac din Amar Pelos Dois un alt adversar puternic.
  8. Suedia. Nu știu dacă ne putem închipui vreo ediție Eurovision în care Suedia să nu se numere printre favoriți. Robin propune o piesă modernă cu un live bine pus la punct și un show studiat, demn de luat în considerare la împărțirea voturilor.
  9. Bulgaria. O baladă perfectă pentru Eurovision și un reprezentant care poate obține cel mai bun rezultat al Bulgariei din toate timpurile. Vârsta și vocea lui Kristian sunt atuurile pe care se bazează conceptul piesei Beautiful Mess, iar videoclipul piesei poate oferi niște detalii despre show-ul din Kiev.
  10. Italia. Namaste! Bine ați venit pe prima treaptă a favoriților! Francesco este unic în concursul Eurovision, la fel și Occidentali’s Karma. Niciun alt participant nu a fost privit cu atâta certitudine ca fiind câștigătorul marelui trofeu. Piesa este cea mai vizualizată din istoria Eurovision, iar Gabbani promite un show incendiar. Nu ne ramane altceva de făcut decât să votăm pentru Italia în marea finală.

Cine sunt preferații voștri? Care sunt predicțiile voastre în ceea ce privește clasarea fiecarui participant din topul 10 al favoriților alcătuit de casele de pariuri? Spuneți-ne în comentarii și rămâneți alături de noi pentru mai multe articole interesante.

Surse: EurovisionWorld

Autor: Flo Armaselu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s